MASTERPULS® MP 200 ULTRA

Et apparat med TRIPPEL teknologi.

Dette apparatet har de vanlige håndstykkene for radierende trykkbølge og V-ACTOR®. I tillegg er det mulig å velge VACU-Actor® for vacuum terapi i tillegg. Apparatet er utstyrt med integrert “Silent Air Power”. Dette er det kraftigste og største av Masterpuls® apparatene og kan oppgraderes til å bli en DUOLITH® SD1 »ultra«.

Det som skiller dette apparatet fra sin forgjenger er utseende på apparat, samt det brukervennlige håndstykket og muligheten for vacuum. Her styres bar og frekvens mye tettere med pasienten, som gjør behandlingen mer effektiv.

Inneholder en stillegående og integrert kompressor, som gjør den meget transportabel og behagelig å jobbe med. Ta med deg apparatet hvor du vil; klinikken, idrettsbanen eller hjem! Inneholder all ny teknologi som gir mindre smertefullbehandling og lave driftskostnader.

Driftssikkert, brukervennlig og tilnærmet vedlikeholdsfritt trykkbølgeapparat med dokumentert effekt.

Generell informasjon:
– Trykk: 0,2 – 5 bar (12Hz/5,0 Bar, 16Hz/4,5 Bar, 21Hz/4 Bar)
– Frekvens: 1-21 Hz
– Unikt stillegående kompressor
– Innebygd kompressor
– Vekt: 23 kg
– 10″ touchscreen, V-ACTOR® og VACU-ACTOR® er valgfritt tilbehør
– Kommer med apparatbord

Close Print Version